Wenst u uw pand te showen voor verkoop of wenst u meer kijk te bieden? Nu kan u uw pand, kantoor of dergelijke virtueel laten bezoeken. Wij helpen je jouw product te visualiseren. Door gebruik van hoogwaardige, hoog-resolutie 360 graden fotografie kunnen wij 360 virtuele tours creëren.

Personalisatie

Uw virtuele tour kunnen we voorzien van de gewenste plaatsaanduidingen, deze labels zijn aanpasbaar en bewerkbaar met tekst of een link. Met een kleine tekst kunt u zo boodschappen aan uw bezoekers meegeven, alsook extra info of de prijs van het pand.

Een korte montage van uw pand? Geen probleem, we kunnen een fotocollage op maat leveren. Hier hebben we 2 verschillende opties in, een slideshow of een walk

Demo

Hieronder een voorbeeld van een luxe appartement Virtuele Tour.

De virtuele tour is makkelijk in uw eigen website in te bouwen. Zoals hierboven kan deze volledig geïntegreerd worden, of deze kan via een knop als hieronder u doorverbinden.

Afstanden en meten

In onze virtuele tour heeft u de optie om lengtes te bereken. Dit is een ingebouwde tool die het mogelijk maakt de dimensie van een object of een kamer te achterhalen.

Screen_Shot_2020-01-07_at_11.38.47_AM.png

Voor meer info kan u ons bereiken via :